25261500 mml@add-wise.dk

Strategi

Rådgivning 

Forretnings- udvikling

Vi skaber effektiv
sammenhæng mellem
salg og markedsføring

Vi er sparringspartner for ledelser i virksomheder til at markedsføre sig effektivt og skabe resultater ved at gøre det nødvendige for at marketing- og salgsindsatsen hænger sammen, så indsatsen spejler virksomhedens strategi, organisation og budget.

Gør det noget, det virker?!

Kreative, grafiske online og offline løsninger

Design og opsætning af kataloger, kampagner, flyers m.m 
Stærke identiteter, hvor vi finder din virksomheds værdier og omsætter det til noget visuelt, som skaber positive følelser i målgruppen. Online og offline.

Hjemmesider, webshops og SoMe

Vi designer og programmerer  din nye hjemmeside eller webshop. Vi laver digitale universer tilpasset ønsker, behov og budget.
Vi bruger teknologiens muligheder til fulde til fordel for vore kunder.

Annoncering på eksempelvis Facebook, Instagram og LinkedIn. Her hjælper vi virksomheder med en strategisk, systematisk indsats, der tager udgangspunkt i lige netop dine kerneværdier og din målgruppe.

Strategi, kampagner, eksekvering og sparring

Vi omsætter virksomhedens strategi til effektive kampagner og virkemidler, både online og offline, eksempelvis med video, PR eller skarpt skrevne tekster, der huskes.

Er virksomhedens strategi uklar eller utidssvarende, tager vi helt naturligt skridtet tilbage for at definere denne knivskarpt.

Smarketing - vi skaber sammenhæng

Vi skaber sammenhæng mellem salg og marketing-indsatsen og investeringen i denne.
Vi er lige så meget forretningsfolk, som vi er marketing- og kommunikations-mennesker – og det ses og mærkes på vores tilgang til tingene. Vi har ledelseserfaring på højeste plan i små og store virksomheder, så vi ved, hvad det handler om at være leder og skulle levere resultater. 

For os er marketing kun et forspil til et salg. det skal hverken være smart eller dyrt. Det skal virke.

Tyskland

Vi hjælper danske virksomheder til succes i Bundesrepublikken og tyske virksomheder til at få succes i Skandinavien, fordi vi kan både sprog, kultur og skikke på et højt niveau – og kan fortolke forskellighederne til noget fordelagtigt fremfor det modsatte. Skal dine varer eksekveres over grænsen? Lad os hjælpe dig effektivt på vej.

Derfor Add-Wise

Vi skaber resultater gennem innovation, strategisk kommunikation og en målrettet salgsindsats i virksomheden.

Et samarbejde med Add-Wise sikrer den mest effektive udnyttelse af dine salg- og marketingkroner – og det kan ses på bundlinjen.

Vi supplerer eller udgør decideret virksomhedens marketingafdeling, fordi markedsføring nu om dage er et mangehovedet uhyre, som kræver mange forskellige kompetencer. Dem har vi in-house eller adgang via bredt freelance netværk.

Vi sikrer dig synlighed og målbare resultater.
Kort og godt.