25261500 mml@add-wise.dk

ja tak 
altru

isme

 

Store dele af dansk erhvervsliv er enten i Corona-krise eller har et uudnyttet vækstpotentiale.

Hos Add-Wise kan vi noget med strategi, kreativitet, effektiv markedsføring som fører til et salg. Vi forstår virksomhederne i sin helhed og deres markeder og udfordringer – og den forståelse omsætter vi til gode marketingtiltag og kampagner.

Med Altruisme-kampagnen vil vi bringe vore kompetencer i spil KVIT OG FRIT til fordel for virksomheder eller organisationer, der fortjener en håndsrækning. Læs mere nedenfor.

Følg Add-Wisernes altruisme her.

hvorfor altruister?

Hos Add-Wise hjælper vi dagligt virksomheder med strategi indenfor primært salg og markedsføring samt kommunikation, online og offline.

Vi gør virksomheder og personer kendte for noget, så de bliver set og husket. Vi skaber kundetrafik.

Vi vil også gerne bruge vore kompetencer til at gøre verden til et bedre sted – og samtidig bevise, at vi er rigtig gode til det, vi kan og gør.

 

hvad er der i spil til de heldige?

 Vi rækker hånden frem med nogle af vore kernekompetencer, som vi tilbyder kvit og frit til værdigt trængende.

Se her nedenfor, hvad der i spil.

Skriv til os på jatak@add-wise.dk hvis din virksomhed kan profitere af en håndsrækning i form af vore viden, vort engagement og vores kompetence.

For en god ordens skyld: Hver opgavedel af afgrænset i sin løsning, så alle parter inden igangsætning er enige om rammerne.
Det er den bedste måde at samarbejde på. Hver virksomhed eller organisation kan kun tilgodeses med en af opgaverne på kvit og frit basis. Man kan godt applikere for flere af områderne.

et logo / identitet

Et logo siger meget om virksomheden. Trækker virksomheden op eller ned. Det rigtige udtryk er guld værd. Vi redesigner eller nydesigner en ny identitet til din virksomhed. Du får idé og streger til nyt logo (to udkast at vælge imellem).

en pressemeddelelse

De fleste virksomheder har gode, ufortalte historier at fortælle, som kunne fortjene at komme i medierne. Vi har kompetencerne til at skære historierne skarpt, så de finder vej til spalterne på relevant og effektiv vis.

en webshop

Vi bygger skelettet til en ny online-shop, så der “bare” skal lægges en betalingsløsning ind og selvfølgelig produkter. Nemmere bliver det ikke. Shoppen afspejler virksomhedens identitet og udtryk. Shoppen laves i Woocommerce.

Salg og marketing-strategi for tyskland

Vi er specialister i Tyskland.
Vi tager virksomheden igennem en struktureret strategiproces, der afklarer mulige veje at vinde markedsandele i det store land.

hjemmeside

En hjemmeside er virksomhedens visitkort. Den siger meget om virksomhedens karakter. Derfor skal den afspejle denne. Vi laver en lækker, tilpasset hjemmeside, som virksomheden kan fylde  med liv og gode historier.

 

en profilfilm

Video sælger – når det er skruet rigtigt sammen med en stærk fortælling og god teknisk udførelse. 
Vi laver en profilfilm på op til 60 sekunder baseret på op til tre timers optagelser i virksomheden, som sætter virksomheden i det helt rigtige lys.

 

 

strategidag smarketing

En virksomhed uden en klar strategi er som at sejle et skib uden kompas.
Vi hjælper virksomheden igennem en kreativ proces med at formulere en stategi, som medarbejdere og eksterne kan forholde sig til. Og som skaber store resultater, når den eksekveres.
No bullshit. Bare effektivt.

contentplan og strategi på de sociale medier

Sæt selv dagsordenen med en behørig optræden på de sociale medier. Vi formulerer en realistisk contentplan i form og indhold, som virksomheden efterfølgende nemt kan eksekvere – eller få vores hjælp til at omsætte til handling.

medieplanlægning/ rådgivning

ift. virksomhedens strategi.

Mange virksomheder famler, forståeligt nok, i blinde, når man skal afgøre, hvor og hvordan man skal bruge sine markedsføringskroner.
Vi laver en skarp slagplan ud fra strategien afstemt med budgettet.

INNOVATIONSDAG

EFTER IMPROVE- FILOSOFIEN

Add-Wise partner CoworkersMind afholder en givende innovationsdag i virksomheden, hvor man lærer om det gode mindset, der skaber en innovationskultur – og det skaber store resultater.

HVAD SKAL DU GØRE

Hvis din virksomhed eller organisation kunne trænge en seriøs, velment håndsrækning på et af områderne ovenfor eller kender du en virksomhed, der kunne bruge vore kompetencer – kvit og frit – så skriv til os.

Send os et par ord, hvorfor den virksomhed eller organisation,
du peger på, skal tilgodeses.

Vi bringer vore kompetencer i spil af et godt hjerte. Fordi vi kan.
Fordi nogen har behov og kan profitere af det.

Vi kalder det altruisme-kampagnen.

Send dit forslag til jatak@add-wise.dk