25261500 mml@add-wise.dk
STÆRKT_TEAM_add_wise

vores koncept

Vi kan spille på alle tangenter på det efterhånden omfattende marketing-klaver, både online og offline, fordi vi holder os til det, vi er bedst til; at tænke kreativt og målrettet, at sætte ord og lidt farve på opgaven – og så overlade eksekveringen til dygtige freelancere og specialister.

Så slipper vore kunder for at navigere i urskoven af små specialistvirksomheder, der kan omsætte strategier til handling. Det klarer vi inklusive eksekvering og opfølgning.

Vi er særligt kompetente på sammenhængen mellem strategi, markedsføring og salg samt på Tyskland efter mange års samhandel og ophold dernede.

Det er værdsat. Og det værdifuldt for vore kunder og samarbejdspartnere.

 

“Vi ser for mange virksomheder inden for marketing og kommunikation, som sælger virksomhederne, hvad de kan og formår – men det er ikke nødvendigvis, hvad virksomhederne har brug for. Vi gør det omvendt!
For de fleste af vore kunder udgør vi hele deres marketingafdeling eller supplerer med de kompetencer, de ikke har selv in-house!”

– Michael møller, grundlægger af add-wise

STRATEGI & SMARKETING –

til at forstå

Hos Add-Wise insisterer vi på at forstå eller medvirke til at udvikle en virkningsfuld strategi for de virksomheder eller organisationer, som vi arbejder sammen med.

Vi er lige så meget forretningsfolk og købmænd, som vi er marketingmennesker, der kan få ting til at lyde godt og se godt ud.
Vi har ledelseserfaring på højeste plan i små og store virksomheder, så vi ved, hvad det handler om at være leder og skulle levere resultater. Vi er i samme båd, vi taler samme sprog.

Vi holder strategi-dialogen nede på jorden, ligesom vores prisniveau.
Vi er lavpraktiske, men særdeles kreative i vores løsningstilgang.
Der er vi dog, erkendt, måske lidt højtflyvende, fordi det kræver noget særligt at blive set og husket af målgruppen nu om dage.

Vi omsætter strategien til effektive kampagner og virkemidler, både online og offline, eksempelvis med video eller skarpt skrevne tekster, der huskes eller et grafisk udtryk med substans. 

Det vi gør, vil vi måles på.  For sådan er det et værdifuldt samarbejde for begge parter.