25261500 mml@add-wise.dk
STÆRKT_TEAM_add_wise

vores koncept

Vi kan spille på alle tangenter på det efterhånden omfattende marketing-klaver, både online og offline, fordi vi holder os til det, vi er bedst til; at tænke kreativt og målrettet, at sætte ord og lidt farve på opgaven – og så overlade eksekveringen til dygtige freelancere og specialister.

Så slipper vore kunder for at navigere i urskoven af små specialistvirksomheder, der kan omsætte strategier til handling. Det klarer vi inklusive eksekvering og opfølgning.

Vi er særligt kompetente på sammenhængen mellem strategi, markedsføring og salg samt på Tyskland efter mange års samhandel og ophold dernede.

Det er værdsat. Og det værdifuldt for vore kunder og samarbejdspartnere.

 

“Vi ser for mange virksomheder inden for marketing og kommunikation, som sælger virksomhederne, hvad de kan og formår – men det er ikke nødvendigvis, hvad virksomhederne har brug for. Vi gør det omvendt!
For de fleste af vore kunder udgør vi hele deres marketingafdeling eller supplerer med de kompetencer, de ikke har selv in-house!”

– Michael møller, grundlægger af add-wise

STRATEGI & SMARKETING –

til at forstå

Hos Add-Wise insisterer vi på at forstå eller medvirke til at udvikle en virkningsfuld strategi for de virksomheder eller organisationer, som vi arbejder sammen med.

Vi er lige så meget forretningsfolk og købmænd, som vi er marketingmennesker, der kan få ting til at lyde godt og se godt ud.
Vi har ledelseserfaring på højeste plan i små og store virksomheder, så vi ved, hvad det handler om at være leder og skulle levere resultater. Vi er i samme båd, vi taler samme sprog.

Vi holder strategi-dialogen nede på jorden, ligesom vores prisniveau.
Vi er lavpraktiske, men særdeles kreative i vores løsningstilgang.
Der er vi dog, erkendt, måske lidt højtflyvende, fordi det kræver noget særligt at blive set og husket af målgruppen nu om dage.

Vi omsætter strategien til effektive kampagner og virkemidler, både online og offline, eksempelvis med video eller skarpt skrevne tekster, der huskes eller et grafisk udtryk med substans. 

Det vi gør, vil vi måles på.  For sådan er det et værdifuldt samarbejde for begge parter.

 

TEAM ADD-WISE

 Michael Møller

Michael Møller

grundlægger og dynamo

Add-Wiser om en hals – sparringspartner for små og store virksomheder om strategi, salg og markedsføring.  Det er ham, der tryller med ord og skæve ideer, der skaber salg og bundlinje for vore kunder.

mml@add-wise.dk

+45 25 26 15 00 

Jacob Hille

Jacob Hille

Tekstforfatter & journalist

Ordekvilibrist og journalist som altid kan få fortalt historien fra en skarp og kompetent vinkel. Har trådt sine sko i mange en brancher og mestrer at ramme alle målgrupper ud fra det ønskede budskab.   

jacob@addwise.dk

Janie Brøchner

Janie Brøchner

Grafisk designer

Hun får ting til at se ud. omsætter ord og store tanker til lækkert udseende. Hun  tryller med linier, farver og får ord til at bevæge sig i stærke animationer – og meget mere.

jb@add-wise.dk

 

Anne Kirstine Skytt

Anne Kirstine Skytt

Projektleder & PA

Vores skarpe Playmaker som griber boldene på superliga plan. Fordeler og leder alle arbejdsgange og processer til de rigige medspillere, med solid baggrund i sportens verden.

ak@add-wise.dk

 

Daniel Damsgaard

Daniel Damsgaard

SoMe & Booking

Har styr på alle tendenser og trends på de sociale medier. Stor musiknørd og står også for bookinger af foredrag.

daniel@addwise.dk

 

 Saskia Weneit

Saskia Weneit

Ekstern tysk Jounalist og projektleder

Add-Wiser

mml@add-wise.dk

+45 25 26 15 00 

Mia Rasmussen

Mia Rasmussen

Ekstern tekstforfatter

Mia omsætter visioner og USP’er til målrettede tekster og sørger for at sætte ord på budskaber og historier. Hun tager hånd om kommunikationen og sikrer en skarp og modtagerorienteret formidling.

mia@addwise.dk

Cortekst ApS 

Jimmi Falkenberg

Jimmi Falkenberg

Ekstern Film og fotografi

Jimmi er det friske pust, der bringer nyeste viden til bordet inden for foto og film. Jimmi er en del af Add-Wise Media som tilbyder customade film og foto til din virksomhed.

jifa@addwise.dk

JiFa Media

Felix Ahrens

Felix Ahrens

Ekstern Projektmanager

Manden med mange tyske  bolde i luften. Han projektleder, researcher, koordinerer opgaver der ligger over grænsen og sikrer overholdelse af aftalte deadlines m.v. 

fahrens@addwise.dk

Maria Jørgensen

Maria Jørgensen

Ekstern grafiker

Maria er det friske pust, der bringer nyeste viden til bordet. Til gengæld sørger vi, som tak, for den praktiske erfaring. Til daglig studerer Maria til Design Teknolog på VIA University College i Herning. Maria er vores super dygtige eksterne grafiker, der bringer kant til vores kreative univers.

maria@addwise.dk

Praktikant

Praktikant

Vi søger

Vi søger dygtige praktikanter. Er du ved at studere marketing, grafisk design eller andet relevant med salg i Tyskland så skriv endelig til os på

fedtjans@addwise.dk

 

Ny samarbejdspartner

Ny samarbejdspartner

vi søger altid flere dygtige eksterne samarbejdspartnere

skriv til mml@add-wise.dk for mere info om vores deleøkonomi løsning

mml@add-wise.dk