25261500 mml@add-wise.dk

Vi er marketingpartner for rengøringsbrandet Numatic og deres skandinaviske operation. Vi ”oversætter” det internationale materiale til dansk og laver årsplaner og eksekverer disse i forhold til virksomhedens salgs mål og tanker om branding i Danmark, som de siden i fjor med vores mellemkomst har revideret tilgangen til.

 Numatic ledes i Danmark af brancheerfarne @Carsten Vestergaard, der sender masser af kreative tanker og ideer i vores retning, som skal gribes, vurderes, formes og enten forkastes eller arbejdes videre med over i mod markedet for professionel rengøring. Ud over at være landechef for Numatic i Danmark er Carsten Vestergaard medejer af rengøringsspecialisten @vestergaard Nustrup, som også er en af vore faste, værdsatte kunder.

Vestergaard Nustrup skal profileres og iscenesættes i samme rengøringssektor, men for andre målgrupper og med andre virkemidler end Numatic, som er et internationalt brand og har landsdækkende fokus.

Så det er om at holde næsen i sporet og vide præcist, hvilken kasket vi lige har på i det rendyrkede partnerskab. 
Også når det handler om en gammeldags printannonce til et branchemagasin, som branche-insidere stadig mener har effekt og bliver læst i rengøringsbranchen, hvor andre brancher er gået rent den digitale vej.

For os er det ingen problem; vi mestrer begge discipliner og områder.

 

Læs mere om vores kunder Numatic og Vestergaard her: 

www.numatic.dk
www.vestergaardnu.dk