25261500 mml@add-wise.dk

Add-Wise byder Jan-Lucas Hilgers hjerteligt velkommen og herzlich willkommen som ny projektansvarlig/projektleder.

31-årige Jan-Lucas er en erfaren marketingmand med tysk baggrund, som styrker Add-Wise-teamet med særligt fokus på grænseoverskridende aktiviteter og kunder.

Han er født og opvokset i Neuss mellem Düsseldorf og Köln, men flyttede i 2012 til Danmark uden at kunne et ord dansk. Det kan han nu til perfektion. Bl.a. fordi han siden sine studier på Aarhus Universitet har arbejdet med marketing i lysvirksomheden Orbiloc i Aarhus i mere end fire år.

Nu er Jan – som han kaldes i daglig tale – trukket til det sydlige Jylland og tættere på Tyskland. Han bor med sin familie i Haderslev i hjertet af Sønderjylland og tæt ved grænsen til Tyskland.

”Jeg er vild med marketing og at udvikle helstøbte strategier. Fra mit tidligere job har jeg hands on-erfaring med sociale medier, SEO, tekstforfatning, influencermarketing, projektkoordinering, det tyske marked og meget mere. Jeg vil benytte min erfaring til at hjælpe Add-Wises kunder med at få succes med deres markedsføring. Min dansk-tyske baggrund er et oplagt trumfkort i at hjælpe vores danske og tyske kunder med salg og marketing på tværs af grænsen,” siger han.

Hjerteligt velkommen – herzlich willkommen bei uns, Jan!