25261500 mml@add-wise.dk

Velkommen til Martin Lorenzen, den nyeste tilføjelse til vores voksende Add-Wise-familie.

Martin er uddannet retoriker med baggrund i copywriting, journalistik og videoproduktion, og med en skarp merkantil vinkel.

Martins opgaver bliver primært at sikre et tårnhøjt skriftligt niveau, imens han sørger for branding af både Add-Wise og vores in-house ”butikker i butikken”. Samtidig bliver det ham, du møder, hvis du en dag skal bruge videoproduktion til din virksomhed, og ham, der hjælper med din af dine paid SoMe-kampagner.

”Jeg har i lang tid flakket lidt mellem en række forskellige formidlingsopgaver, og derfor vil jeg egentlig rigtig gerne finde noget mere stabilt, hvor jeg virkelig kan give en virksomhed et skub. Samtidig er jeg lige blevet far, så faste arbejdstider er lige pludselig ret attraktive, fortæller Martin.

”Martin kommer til at være en stor hjælp, det er helt sikkert. Han kan en masse med video og med SoMe, og er super skarp på tekst, så han får nok at se til. Og så kan han hjælpe med at strukturere noget arbejde af de nye kunder, der bliver ved med at komme ind.”, siger Michael Møller, som fandt Martin på et opslag på LinkedIn.

Martin er 34 år og bosat i Fredericia. Foruden hans lille barn derhjemme, bruger han størstedelen af tiden med sin kæreste og på at sætte hus i stand.