25261500 mml@add-wise.dk

Saskia Weneit er en erfaren tysk journalist, som netop er flyttet med sin familie (dansk mand) til Danmark.Hun har været skrivende for forskellige medier, blandt andet avisen Die Welt og flere online-medier, ud fra hendes hidtidige bopæl i Hamborg.

Nu har familielivet trukket den stærke retoriker til Danmark – og her har strategi- og marketinghuset med speciale i blandt andet Tyskland slået klo i hende.”Et par prøveopgaver har bevist Saskias høje kompetenceniveau, og det styrker vores kompetencer som PR- og kommunikationspartner for virksomheder og organisationer hen over grænsen ganske betragteligt.

We know how and we know who i både Tyskland og Danmark – og det er vore kunder og samarbejdspartneres fordel”, siger Michael Møller, der selv er en meget brugt strategisk rådgiver omkring salg og markedsføring i Tyskland af danske virksomheder efter blandt andet at have boet der og været chef i .

”Saskia kan konvertere de historie og vinkler, vi definerer sammen med virksomhederne til slagkraftig tysk-sproget kommunikation på et højt og relevant niveau. Vi finder typisk relevante platforme og medier at placere budskaberne i i Tyskland – eller omvendt for tyske virksomheder i Danmark. Effekten er ofte vældig stor for virksomheden. Vi ser mange virksomheder, som slet ikke kender deres muligheder i nabolandet. Dem identificerer vi sammen. Og her er Saskia yderligere et nyt, stærkt kort”.

”Tyskland er anderledes end Danmark på medielandskab og forbrug. Også hvordan historierne formidles. Både jeg og Add-Wise har erfaringen med de små, men vitale nuanceforskelle, så vi sikrer vore kunder og asmarbejdspartnere de bedste resultater med deres tyske tekster og budskaber. Jeg glæder mig meget til et godt og frugtbart samarbejde, som allerede er kommet godt fra land”, siger journalist Saskia Weneit.

Add-Wise løser blandt andet opgaver i Tyskland på salg og markedsføring/kommunikation for virksomheder inden for tekstil, livsstil, fødevarer, forbrugermesser, grøn energi og teknologi samt sport.