25261500 mml@add-wise.dk
Jacob Hille kommer til at styrke skrive-enheden i det kreative smarketinghus med særlig fokus på PR-aktiviteter og content-skabelse for husets kunder og samarbejdspartnere.

Jacob er 47 år og bor i Kolding med sin kone, Rikke, og børnene Christian og Nicklas. Han er uddannet journalist og har i mange år svømmet i farvandet, hvor virksomhedskommunikation, journalistik, medier, storytelling, PR, branding og strategi mødes.

Professionelt har Jacob arbejdet for virksomheder i så forskellige brancher som finans, teknologi, erhvervsfremme, uddannelse, energi, sport, musik og underholdning. Han har solid erfaring og en god indfaldsvinkel til dansk/tyske forhold, er passioneret fodboldfan, blandt andet som træner i en lokal klub i sin fritid, samt rødglødende fan af Liverpool FC.

”Håndværksmæssigt supplerer Jacob Hille de allerede forhåndenværende skrivekræfter som bl.a. Cortekst utrolig godt, og vi har dejlig travlt på mange fronter, så det passer er rigtig godt at have Jacob om bord på daglig basis til både sparring og eksekvering af PR og kommunikationsopgaverne. Mange virksomheder rummer mange stærke historier, store og små, som de bare ikke ved, hvordan de skal formidle, og det hjælper vi dem så med”, siger Michael Møller

Med henvisning til konceptet for Add-Wise huset, hvor man giver virksomheder, institutioner og organisationer mulighed for at købe effektiv markedsføring og kommunikation fra et sted fremfor selv at skulle orkestrere mange underleverandører af forskellige discipliner.

Således har huset specialister under samme tag og koncept indenfor bl.a. strategisk rådgivning og sparring, grafisk arbejde, hjemmesider og webshops, online-specialister for netannoncering, sociale medier, PR/kommunikation, Tysklands-kyndige samt kreative sjælde, der tilsammen sikrer en mere effektiv og målbar anvendelse af virksomheders marketingbudget.