25261500 mml@add-wise.dk

Erfarne Kim Skødt Andersen er i de kommende måneder i praktik hos Add-Wise fra sit multiemedie-design studie i Kolding (IBA). Kim har en fortid i detailsektoren, men har nu valgt et sporskifte som websmed og med online-marketing.

”Jeg får mulighed for at prøve en masse operationelle, praktiske opgaver hos Add-Wise, som jeg fornemmer har vældig travlt og mange spændende opgaver og kunder i huset”, siger den 41-årige Vojens-beboer, der er garvet WordPress-bruger og programmør og samtidig har tilegnet sig mange færdigheder omkring online marketing.

Kim kommer blandt andet til at producere hjemmesider og opdatere sider for eksisterende kunder, hvor de måtte trænge til en overhaling. Desuden kommer han til at arbejde med årsplaner og contentmarketing for faste kunder i Add-Wise.

”Jeg kan lære meget her og har store forventninger til opholdet, der varer godt fire måneder. Teamet er erfarent og kreative – og i modsætning til mange andre rådgivningshuse og marketingbureauer, har Michael Møller selv siddet som marketingansvarlig og leder i nogle større og mindre virksomheder, så han ved virkelig hvad det handler om fra kundens perspektiv. Så på den måde kan vi virkelig spille hinanden gode ved at bruge vore spidsekompetencer klogt og tværgående”, forklarer Kim Skødt Andersen.

Kim er bosat i Vojens med sin kæreste Angelika og hendes 2 børn, Frederikke & Benjamin. I sin fritid sysler han med at læse bøger. Derudover lytter han til podcast om investering, psykologi & fremtidens digitalisering. Derudover holder han af en god gå eller løbetur, hvor tankerne kan få frit spil. Kim er meget socialt anlagt. Er blandt andet med i en kortklub.

Kim har tidligere været selvstændig Bang & Olufsen forhandler.