25261500 mml@add-wise.dk

15/8-22 åbner de nye offentlige virksomhedsstøttepuljer, med mulighed for tilskud til dækning af rådgivereudgifter på op til 200.000 kr i forbindelse med eksport.  

Mangler I lige det sidste for at få strategien lagt for at I kan indtage et nyt marked, eller har I brug for rådgivning til kommunikation med et nyt kundesegment?

Så er her muligheden for at søge ét eller flere tilskud, således jeres nye rejse kan begynde trygt og sikkert, med en rådgiver som Add-wise i hånden.  

Disse støttepuljer er en fantastisk, men desværre overset mulighed for rigtig mange SMV, der står overfor forandringer i virksomheden, og ikke har fået konkretiseret strategi, interne arbejdsprocesser, digitalisering eller handlingsplaner. 

Puljerne skal ansøges af virksomheden ved Erhvervshusene, der gennem offentligt udbud tildeler støttemuligheden. 

Add-wise er virksomhedsrådgivere, der bringer ekspertise, erfaring og kompetence ind i store og små organisationer. 

Vi add-wiser specielt i salg til og fra Tyskland

Hvor vi hjælper danske virksomheder til succes i Bundesrepublikken og tyske virksomheder til at få succes i Skandinavien, fordi vi kan både sprog, kultur og skikke på et højt niveau – og kan fortolke forskellighederne til noget fordelagtigt fremfor det modsatte.

Vi tilfører kløgt og erfaring. Fagkundskab ud i ledelse, salg og markedsføring især.
Vi omsætter vores internationale ledelses- og forretningserfaring til koncepter, strategi og kommunikation, der virker.
KONTAKT OS HER HVIS VI SKAL HJÆLPE DIG

Tilskudsmuligheder til rådgivning

Få op til 250.000 kr. til en rådgiver. Forbered din lancering med 50% i tilskud til eksperthjælp. Fx til markedsanalyser, salgsmateriale, certificeringer eller registreringer.

Certificering
Få op til 50.000 kr. til certificering. Registrer dine patenter, varemærker og certifikater med 25% i tilskud til afgifter.

Intern projektløn
Få op til 250.000 kr. til intern projektløn. Forbered din lancering med 50% i tilskud til ansattes lønudgift. Fx til markedsanalyser, salgsmateriale og messeforberedelser. 

Messer
Få op til 200.000 kr. til messer. Besøg den messe, der giver dit markedsgennembrud, og få 50% i tilskud til udvalgte messeudgifter. Fx til messedeltagelse, opbygning & nedtagning, transport og hotel.

Kurser
Få op til 50.000 kr. til kurser. Forbered dine ansatte til nye markeders sprog & kultur med 100% i tilskud til kursusudgifter.