25261500 mml@add-wise.dk
Daniel Damsgaard kan nu bydes velkommen i Add-Wise huset som Projektleder for vores kunders SoMe marketing og parallelt i event- og bookingbereauet MM-Management, som er et søsterfirma til Add-Wise.

Daniel er marketingmand, musiker og kreativ ildsjæl og har erfaring med musikbooking, eventafvikling og annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn. Og præcis det kommer han til primært at beskæftige sig med i Add-Wise regi.

Daniels vej til marketing er kommet gennem hans interesse for musik og eventkoordinering, hvor han både på scenen, som trommeslager gennem 14 år, og i scenekulissen har været med til at planlægge og afvikle en bred vifte af festivaler og koncerter. Her fik han øjnene op for, hvordan markedsføring kunne bruges til at hive et væsentligt antal publikum til sine events, hvilket hurtigt fik Daniel til at skrive sig op til en uddannelse indenfor marketing.

Daniel har siden starten af 2022 kunne kalde sig professionsbachelor i International Handel og Markedsføring og starter fra juli af job hos Add-Wise, hvor han kan arbejde med kombinationen af sine passioner for marketing og eventkoordinering.

Daniel er 26 år og bor i Vejle sammen med kæresten Frederikke, der arbejder som Ergoterapeut. I fritiden nyder de den friske luft sammen, hvor de vandrer Danmarks vandrestier og landeveje tynde, når og hvor det er muligt.

Daniels særlige fokusområder bliver at promovere de kunsterne og foredragsholdere, der er tilknyttet MM Management, og i tillæg at gennemgå aktuelle og nye kunders aktuelle måde at bruge deres online markedsføringsmidler på. Erfaringen er, at man blindt betaler til en fast, ofte langvarig aftale, men hvor den målbare effekt i alt for mange tilfælde udebliver.