25261500 mml@add-wise.dk

Vi har så travlt med vores kunder og deres sikkerhed, at vi til tider glemmer os selv.

Man kan vælge at tie det ihjel, man kan vælge at erkende sit brøde og betale den trælse ”dummebøde” i form af behovet for dyre og trælse redningsaktioner; en af vore egne firmaer har været udsat for et hackerangreb på hjemmesiden.

Pludselig var den lagt ned af ukendt grund. Ingen adgang for gæster, læs kunder, og en strittende pegefingerhilsen fra de formastelige ubudne gæster i form af nogle udefinerbare ord.

”Det er et ret alvorligt hacker-angreb I har været udsat for. 
De har været helt inde i maven på hjemmesiden og har endda formået at oprette nye filer på jeres server.
Jeg vil vurdere, at det med stor sikkerhed, er fordi websitet ikke har været opdateret og de dermed har brugt et kendt ‘exploit’ til at få adgang. Angrebet startede umiddelbart tilbage i maj”, sagde vores IT-sikkerhedsekspert i huset.

Nåhhhh, det som vi rådgiver vore kunder om – at vedligeholde og sikkerhedstjekke deres sider regelmæssigt, skifte adgangskoder regelmæssigt og opdatere plug-ins og sikre mod malware etc.?

Nå, IT-magikeren gik i gang med oprydningen, og vi sad tilbage med lidt røde ører og en masser unødigt spildte timer.
Havde vi bare lyttet til os selv og erhvervet en sikkerhedspakke, som sikrer kontinuerlig overvågning og opdatering til små penge af hjemmeside eller webshop, så var det næppe sket eller var blevet opdaget meget tidligere i forløbet og kunne være stoppet i tide.

Nu gjorde det nas. Vi betalte nogle lærepenge for ikke at have taget egen medicin.
Skomagerens søn…

 

Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak.

Ring til os på +45 2526 1500 eller skriv en mail til os på mml@add-wise.dk