25261500 mml@add-wise.dk

Zenia Juul Petersen er for alvor tilbage i det pulserende marketing- og kommunikationsliv i en nyoprettet stilling hos Add-Wise efter have været på barsel.
Zenia skal projektlede for særligt faste kunderelationer og skabe optimerede interne processer i den voksende forretning, som efter en justering af koncept og strategi er vokset til foreløbig fem faste medarbejdere og et større antal faste freelancere.
Zenia har tidligere været ansat hos blandt andet Abena i deres marketingafdeling samt været skrivende og ledende medarbejder i et mediehus’ lokalafdeling.
”Vi har mange planer for fremtiden og til at realisere dem er Zenia tiltænkt en nøglerolle”, siger Michael Møller, ejer af Add-Wise.
”Vi agerer i tiltagende grad fast marketingafdeling for en række danske og tyske virksomheder i et smart, transparent koncept, vi har udtænkt sammen med vore kunder. Her har vi brug for Zenias erfaring og modenhed til både at bevare overblikket, sikre produktionsflowet og en høj kvalitet”, siger Michael Møller.
Zenia Juul Petersen bor tæt på Haderslev, er mor til to små krudtugler og gift med Frank, som arbejder inden for IT.